petak, 18. siječnja 2013.

Kreativni časopisi

Kad sam se upustila u svoju kreativnu avanturu svakodnevno sam pretraživala Internet nadajući se da ću pronaći inspiraciju. Toliko sam pronašla zanimljivih i korisnih stranica da ni danas ne znam od kuda krenuti.

Bez obzira je li domaći ili strani, uz plaćanje ili bez, uvijek me zanimao njihov sadržaj, te sam ih uvijek detaljno proučavala. Časopisi koji sadrže radove drugih kreativaca uvijek su mi bili uzor i inspiracija, te bih uvijek pronalazila način kako da iz ničega napravim nešto.

I danas mi najviše od svega nedostaje vrijeme, ali trudim se svaki dan napraviti nešto kreativno i opuštajuće. To doista pomaže čovjeku da bude uspješan i smiren.

Danas mi je želja podijeliti nekoliko zanimljivih stranica i časopisa koji će te inspirirati, a možda i potaknuti da napraviš nešto kreativno.

Prva na mom popisu je FaveCrafts 


Nakon što sam se prijavila na Newsletter, svakodnevno mi dolaze različite ideje kako i na koji način mogu napraviti podloške za čaše, reciklirati stare traperice ili napraviti vlastiti svijećnjak. Odlična je, moraš ju posjetiti i vjeruj mi nećeš požaliti ako se prijaviš na Newsletter.

Za ljubitelja heklanja ova stranica će biti kao velika gozba. Hrpa besplatnih dijagrama i uputa od nakita, amigurumia, anđela pa sve do kapa, šalova, rukavica i džempera. Izuzetno korisna i pristupačna stranica. 



A ako ipak voliš jednostavnost i raznolikost ova stranica je kao stvorena za tebe. Toliko raznolikih, a naizgled jednostavnih ideja napravljenih od predmeta koje najčešće ne primjećujemo ili bacamo. Osim toga možeš pronaći mnoštvo zanimljivih recepata i događanja vezana za tvoj omiljeni hobi. 



Ima ih još jako puno i ne znam gdje bi ih sve stavila, ali ovi su u top 3. Svatko može pronaći sebe i ono što ga zanima.
Kad je riječ o tiskanom izdanju vjerna sam Unikatu, dok tiskanom izdanju u digitalnom obliku Do!s.

                       



2 komentara:

  1. Odgovori
    1. Ma nema na čemu...bit će toga još...imam ja jako puno tako dobrih stranica...ne stanu u jedan post .-9

      Izbriši

Slobodno me pitajte sve što vas zanima vezano uz radove. Hvala na komentaru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...